Πωλούνται δύο όμορα οικόπεδα 4.740 τ.μ. εντός της επέκτασης οικισμού Πολυχρόνου στην τιμή των 960.000 €.

Η υπερυψωμένη θέση του προσφέρει απέραντη θέα τη θάλασσα και τον οικισμό. Συντελεστής δόμησης 0.4, συντελεστής κάλυψης 30%, μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος 7.5 μ. + 1.5 μ. στέγη. Για τουριστικές εγκαταστάσεις που έχουν έγκριση από τον ΕΟΤ, ο συντελεστής δόμησης ορίζεται σε 0.5. 
 Με δεδομένο ότι η εταιρεία μας απασχολείται και με τον κατασκευαστικό τομέα, υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβουμε την ανοικοδόμηση του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας στο εν λόγω ακίνητο, σε προνομιακή τιμή για εσάς, εφόσον το επιθυμείτε.

Οι λεπτομέρειες της περιγραφής του ακινήτου είναι σύμφωνες με τα στοιχεία που έχει δώσει ο εντολέας στο γραφείο μας.

Πωλούνται δύο όμορα οικόπεδα 500 τ.μ. το κάθε ένα εντός επέκτασης του οικισμού Κασσανδρινού στην τιμή των 42.000 €.

 Τα οικόπεδα με θέα τον οικισμό απέχουν 280 μέτρα από το κέντρο του. Υπάρχει Οικοδομική Άδεια σε ισχύ για διόρωφη μονοκατοικία 158,74 τ.μ. με πισίνα, αποθήκη και κιόσκι. Επίσης υπάρχει δυνατότητα μερικής ή ολικής τροποποίησης της αρχιτεκτονικής ή στατικής ή και των υπόλοιπων μελετών.

 Με δεδομένο ότι η εταιρεία μας απασχολείται και με τον κατασκευαστικό τομέα, υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβουμε την ανοικοδόμηση του σπιτιού σας στο εν λόγω ακίνητο, σε προνομιακή τιμή για εσάς, εφόσον το επιθυμείτε.

Οι λεπτομέρειες της περιγραφής του ακινήτου είναι σύμφωνες με τα στοιχεία που έχει δώσει ο εντολέας στο γραφείο μας.